Savusiiat
Kalan savustus onnistuu Turbo Stove’lla tosi helposti; esim. kuvan kaltaisella savustusastialla. Suolaan kalat merisuolalla laitan savustusastian pohjalle leppälastuja, sokeria ja katajanoksia. Turboliesi on tosi tehokas lämmön tuottaja – savustus onnistuu vaivattomasti myöskin tuulisissa, sateisissa jopa talvisissa oloissa. Siikoja savustetaan noin tunti – tosin viimeisen vartin aikana käännän kalat jotta yläpuolikin saisi enemmän väriä ja makua
Kalat alkavat olla valmiita kun kalan nesteet tippuvat savustusastian pohjalle ja kun sihahtelua kuuluu.
Sopivaa ekoloogista polttoainetta ovat kuivat oksat joista saa rajun lämmön ja mitkä joka tapauksessa lahoaisivat tuottaen hiilidioksidia. Tuleepahan täten energia hyötykäyttöön, mikä pieni ekoteko kun vastaavasti fossiilista energiaa säästyy. Kuvan ’korvaton’ liesi ollut hyötykäytössä jo + 15 vuotta
Savustus onnistuu vaivattomasti myöskin tuulisissa, sateisissa jopa talvisissa oloissa.
Nopea toimitus
Toimitus kätevästi postipaketilla, halutessasi suoraan kotiovellesi.