Lampaan koiven grillaus

Kuvassa näkyvä 1.5 kg lampaankoipi on suolattu Lemiläistä suolaustapaa mukaillen, jolloin suola saa vaikuttaa pitkän aikaa. Reisi on ensin vedellä kasteltu ja päälle tartutettu merisuolaa – koipi sitten muovipussiin mitä käännellään päivän mittaan pariin kertaan. Suola saa vaikuttaa 2-12 tuntia huoneenlämmössä. Grillatessa voi lihaa sivellä maalarinpensselillä öljy- punapippuri tahnalla. Grillatessa Turboliedestä nousee aromikkaita savuja mitkä peräisin tippuneesta rasvasta. Grillausta helpottaa koipeen kääräisty alufolio mistä koipea on helppo käännellä.

Tässäkin maltti on valttia – miedolla lämmöllä puuhiiliä lieteen lisäillen – valmistumisaika 1- 1.5 tuntia. Jos rasvat ryöpsähtävät liiaksi palamaan niin on syytä nostaa liha hetkeksi syrjään kunnes rasvaliekit laantuvat.

Grillatessa Turboliedestä nousee aromikkaita savuja mitkä peräisin tippuneesta rasvasta.

Nopea toimitus

Toimitus kätevästi postipaketilla, halutessasi suoraan kotiovellesi.