Kanan grillaus grillikorissa talvella

Kanan grillaus paistokorissa. Esim. valmiiksi halkaistu ja maustettu kana marketista. Paistokorissa grillaus onnistuu helposti – miedolla lämmöllä ja kärsivällisyydellä. Kahvallinen kori on hyvä koska korin voi ottaa pois lieden päältä kun liika rasva ryöpsähtelee palamaan. Koria voi myös jonkin verran kolautella lieden päällä jolloin liika rasva tippuu hiilille ja palaa roihuna pois – tällöin paistokori pitää olla tulen päältä pois. Kypsyminen on sopivaa kun rasvaa tupsahtelee hiilille ja liekit leimahtelevat hetkittäin. Paiston loppua kohden lämpöä voi jonkin verran lisätä vetoa aukaisemalla koska rasvan määrä on vähentynyt. Kanaa kannattaa sivellä öjyllä paiston aikana. Grillaus ottaa 1-1.5 tuntia. Todella mehevää – läpi kypsää- eikä palanutta. Tupsahteleva rasva antaa todellista savuaromia.

 

 

Paistokorissa grillaus onnistuu helposti – miedolla lämmöllä ja kärsivällisyydellä.

Nopea toimitus

Toimitus kätevästi postipaketilla, halutessasi suoraan kotiovellesi.